Ons verhaal

Midden in de landelijke omgeving van Midden Delfland bevindt zich een idyllisch plekje dat zich niet zomaar laat omschrijven. Of toch wel? Bavette is wat je noemt bijzonder. Met hoofdletter B.

Een echt familie bedrijf met liefde voor dier, milieu en kwaliteit. De vierde generatie is nu werkzaam op het landgoed van de korte buurt 15. Paul en zus Maaike runnen sinds 2011 de operationele werkzaamheden. Sinds 2019 zijn zij de trotse eigenaar geworden van het hele bedrijf. Wij zijn een innovatieve boerenfamilie. Wij bekijken het boeren leven uit een ander perspectief. Boeren in deze tijd is niet makkelijk en daarom proberen wij door inspirerende nevenactiviteiten daar een positieve draai aan te geven.

Op onze locatie vind u meerdere horeca  en een prachtige winkel waar u ons kwaliteitsvlees kunt kopen voor thuis.

Onze visie

“Onze omgeving blijven verbazen met een kwaliteitsproduct, waarbij fans gecreeerd  worden om ons bedrijf te blijven voeden voor generaties die komen gaan”

Restaurant Bavette is niets minder dan de ultieme vleesbeleving. Een charmant gerestaureerde boerderij presenteert Bavette echt vlees, afkomstig van eigen weide. De Wagyu  en Hereford runderen groeien op eigen boerderij en leven op 51ha het betere leven. En zo weetje precies wat voor vlees je in kuip hebt: het allerbeste!

Bavette speelt volledig open kaart; dichter bij de natuur kunt u bijna niet komen!

Sinds de opening in 2013 staat Donald Samba in de keuken en samen met Maaike Sonneveld hebben we een menukaart ontwikkeld met geweldige, smaakvolle smaken maar toch simpele gerechten. We hebben gekozen voor luxe streetfood gerechten van over de gehele wereld. Die je samen met u tafelgenoten kunt delen. Natuurlijk is het hoofdingrediënt nog steeds eigen Vlees. Maar vis & vegetarisch ontbreken niet.

En de heerlijke steaks zijn natuurlijk niet verdwenen. Met alle liefde bereiden wij de Taste of Bavette to share….

We verwelkomen u graag in Restaurant Bavette.

Ons verhaal

Midden in de landelijke omgeving van Midden Delfland bevindt zich een idyllisch plekje dat zich niet zomaar laat omschrijven. Of toch wel? Bavette is wat je noemt bijzonder. Met hoofdletter B.

Een echt familie bedrijf met liefde voor dier, milieu en kwaliteit. De vierde generatie is nu werkzaam op het landgoed van de korte buurt 15. Paul en zus Maaike runnen sinds 2011 de operationele werkzaamheden. Sinds 2019 zijn zij de trotse eigenaar geworden van het hele bedrijf. Wij zijn een innovatieve boerenfamilie. Wij bekijken het boeren leven vanuit een ander perspectief. Boeren in deze tijd is niet makkelijk en daarom proberen wij door inspirerende nevenactiviteiten daar een positieve draai aan te geven.

Op onze locatie vindt u meerdere horeca en een prachtige winkel waar u ons kwaliteitsvlees kunt kopen voor thuis.

Onze visie

“Onze omgeving blijven verbazen met een kwaliteitsproduct, waarbij fans gecreëerd worden om ons bedrijf te blijven voeden voor generaties die komen gaan”

Restaurant Bavette is niets minder dan de ultieme vleesbeleving. In de charmant gerestaureerde boerderij presenteert Bavette echt vlees, afkomstig van eigen weide. De Wagyu en Hereford runderen groeien op eigen boerderij en leven op 51ha het betere leven. En zo weetje precies wat voor vlees je in kuip hebt: het allerbeste!

Bavette speelt volledig open kaart; dichter bij de natuur kunt u bijna niet komen.

Sinds de opening in 2013 staat Donald Samba samen met zijn sous-chef Diana Spekman achter de kachel. Al 10 jaar maken wij van ons eigen rundvlees de mooiste gerechten. Wij werken graag met het seizoen mee en weten dat de juiste smaken draaien om de eenvoud. Kwaliteit zit in het product en de bereiding ervan. C’est Tout.

Vlees is bedoeld om van te genieten en te eten waarvoor het bedoeld is en daarom serveren wij alleen het allerbeste. Niks lekkerder in combinatie met een goed glas wijn. Bavette heeft een uitgebreide wijnkaart en vele wijnen per glas.

We verwelkomen u graag in Restaurant Bavette

Boutique restaurant Bavette

Boutique restaurant Bavette is ons restaurant in Maasland. U kunt 5 dagen per week bij ons terecht voor een heerlijk diner. Ook bieden wij een gevarieerd aanbod voor groepen. Zowel privé als zakelijk.

Bavette
Farmshop

Bavette Farmshop is onze winkel waar wij onder andere een groot aanbod aan vlees, wijnen en delicatessen aanbieden. Onze fysieke winkel kunt u in Maasland bezoeken of bestel ons assortiment online.

Bavette
Burgers & Ballen

Burgers en Ballen is onze locatie in de Foodhallen in Rotterdam. Hier bieden wij een groot assortiment aan burgers en natuurlijk mogen hierbij onze Wagyu bitterballen niet ontbreken. U vindt ons op de Kop van Zuid.