Trouwen

Trouwen op een eigentijdse en stijlvolle locatie met een prachtig uitzicht over de landerijen? Bavette heeft het allemaal, en zorgt voor een onvergetelijke trouwdag met GOOD FOOD, inspirerende dranken, ervaren en enthousiaste medewerkers en een uitstekende sfeer.

Bavette is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Midden Delfland. Het restaurant, terras of weiland is geschikt voor uw ceremonie, borrel, diner en/of feest. Ook is het mogelijk bij goed weer om over de Foppenplas te varen en achter in de polder een toast of een BBQ te laten plaatsvinden.

Kortom: Alles is mogelijk bij Bavette!

Bavette houdt van organiseren en denkt graag met u mee om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Interesse? Neem contact op, en we maken een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en drinken een lekker glas wijn, we leiden u rond en laten u natuurlijk wat (sfeer) proeven.

Interesse?

Binnen Bavette hebben wij een enthousiast en ervaren Sales & Events team. Zij staan te poppelen om voor u aan de slag te gaan. U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier. Binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen. Liever telefonisch contact, u kunt ons bereiken op 010- 59 00 11 4 van 12.00 tot 18.00 uur.

Ja, ik wil een aanvraag doen voor een bruiloft

Gelegenheid *