Lazy Sunday's
High Wine
Let's have Dinner
Let's have Lunch
Borrel

ONS MENU

Ontdek onze nieuwe menukaart vol culinaire verrassingen en verfijnde smaken.
We hebben een menu samengesteld met de beste lokale ingrediënten, klassieke gerechten met een moderne twist, en innovatieve creaties.

Beste gast,
Zoals u van ons gewend bent, serveren wij al jaren met trots het exclusieve Wagyu-vlees. Helaas moeten wij u melden dat wij dit de komende tijd niet kunnen aanbieden. De Wagyu-runderen die momenteel in onze weide staan, hebben nog niet de juiste leeftijd om op verantwoorde wijze bereid te worden.

Daarom hebben wij besloten om onze menukaart tijdelijk aan te passen. Naast Wagyu serveren wij altijd al het vlees van onze eigen Bavette-runderen. Deze dieren hebben een goed en waardig leven gehad, iets wat u ongetwijfeld zult terug proeven in de smaak, structuur en kwaliteit van het vlees.

Wij combineren dit met onze huisgemaakte sauzen, perfect bereide groenten en een keuze uit knapperige frieten of goudgele krieltjes.

We kijken ernaar uit om u te verrassen met deze heerlijke gerechten en danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Hartelijke groet,
Team Bavette

LUNCH

  • CHICKEN B.L.T. 16

    Gegrilde kip, avocado, tomaat, little gem, spekjes en Parmezaan

  • CARPACCIO SANDWICH 18

    Dungesneden kogelbiefstuk, truffelmayonaise, pijnboompitten, little gem en Parmezaan

  • VITELLO SANDWICH 18

    Rosbief, tonijnmayonaise, sla, zwarte olijven, pijnboompitten

  • STEAK SANDWICH 18

    Gegrilde kogelbiefstuk, mesclun, krokante ui, cheddarkaas, rode peper

  • BROOD MET CROQUETTEN 16

    Desembrood met 2 handgedraaide rundvleescroquetten en grove mosterd

  • CROQUE-MONSIEUR 14

    Met rosbief en gruyere

  • FLATBREAD BURRATA 16

    Met burrata, gemarineerde avocado, mesclun, gesauteerde rode ui
    Supplement: rosbief – 8

  • SALADE THAI BEEF 21

    Gemarineerde kogelbiefstuk, mango, avocado, koriander, munt, sesamzaad en pinda

  • SALADE CAESAR 18

    Met knoflookkip, little gem, croutons, spekjes, tomaat en parmezaan

  • BAVETTE BURGER 21

    100% black Angus rundvlees, truffelmayonaise, rode ui, little gem, tomaat, cheddarkaas met friet en mayonaise

  • KIDS BENTOBOX 13

    Een vrolijke en complete maaltijd voor onze jongste gasten, alles overzichtelijk en apart gepresenteerd in een bento box.
    Keuze uit: krokante kip | mini hamburger | Gebakken witvis Geserveerd met knapperige frietjes, appelmoes, seizoensgroenten en rauwkost
    Inclusief leuke verrassing aan tafel

  • 3 GANGEN CHEF’S MENU 49 p.p.

    Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef. Geniet van een zorgvuldig samengesteld menu met seizoensgebonden ingrediënten, pure smaken en verrassende combinaties. Een culinair avontuur in drie gangen.

KOUDE ENTREE

  • BIETENSALADE 15

    Met appel, feta, walnoot, balsamico yoghurt

  • CARPACCIO  18

    Dungesneden kogelbiefstuk, truffelmayonaise, rucola, appelkapper, pijnboompitten en Parmezaan

  • VITELLO TONATO 18

    Rosbief, tonijnmayonaise, zwarte olijven, pijnboompitten, radijs

  • STEAK TARTA AR 20

    Fijngesneden runderbiefstuk, Pastinaak chips, mosterdcreme, cornichons

  • SALADE POMPOEN 15

    Met burrata, pecannoot, krokante rode ui, balsamico
    Supplement: gerookte rib eye + 9

  • TARTAAR VAN GAMBA 18

    Fijngesneden gegaarde black tiger, kerriemayonaise, avocado, mango

  • STARTERS PLATEAU - TO SHARE 21 p.p.

    Een heerlijk plateau om te delen, met een selectie van voorgerechten bereid met ons eigen Bavette rund.

WARME ENTREE

  • SIZZLING TATAKI 19

    Black Angus ribsteak met dashi, ponzu, sesamzaad, rode peper, bosui en krokante knoflook

  • WITLOF TARTE TATIN 15

    Witlof, sjalot, gepofte knoflook crème

  • BEEFROLL VAN CARPACCIO 18

    Dungesneden kogelbiefstuk, paddenstoelen, bosui, teriyaki, radijs, krokante knoflook

  • COQUILLE 20

    Gestoofde prei, kappertjes, ibirico ham

PLATS

  • ROSSINI 48

    Steak met eendenlever rode wijn jus en seizoen groenten

  • GEKONFIJTE EENDENBOUT 24

    Met rode kool, aardappelgratin, rozemarijn jus

  • COQ AU VIN 24

    Stoofschotel met malse kip in rode wijn

  • GROENTEN WELLINGTON 21
  • DORADE FILET 22

    Met gekarameliseerde ui

  • TONG À LA MEUNIÈRE DAGPRIJS

    Dagverse tong (ca. 500 gram), gebakken in boter met citroen en peterselie, precies zoals het hoort. Vers geleverd, zolang de voorraad strekt.

STEAKS

  • Wij fokken in de grenzende polder met trots het black angus. dit runderras is gemarmerd, mals en vol van smaak. Het is vlees zoals vlees bedoeld is. Alle steaks worden geserveerd met groente van het seizoen en handgesneden frieten.

  • BAVETTE STEAK 150 GR 29
  • RIB EYE STEAK 250 GR 39
  • ENTRECOTE STEAK 200 GR 35
  • OSSENHAAS STEAK 150 GR 38

    (niet altijd op voorraad)

  • KOGELBIEFSTUK 180 GR 28
  • Worden geserveerd met seizoensgroenten en verse frieten.

  • BAVETTE PROEVERIJ 49 p.p.

    - VANAF 2 PERSONEN – OM SAMEN VAN TE GENIETEN -
    Een feest voor liefhebbers van goed vlees: Een proeverij van 3 stukken black Angus vlees met een gewicht van ± 600 gr
    Geserveerd met seizoen groenten, handgesneden friet met mayonaise en een bijpassende saus

  • SPECIAL 89 voor 2 p.

    CÔTE DE BOEUF – VANAF 2 PERSONEN
    Een klassieker om samen van te genieten: perfect gegaarde Côte de Boeuf van onze eigen runderen. Geserveerd met goudgele krieltjes, seizoen groenten, frisse groene salade met vinaigrette en huisgemaakte mayonaise. Rijk van smaak, royaal van portie – om samen écht van te genieten.

BIJGERECHTEN

  • Perfect als aanvulling bij elke lunch, hoofdgerecht of om samen te delen

  • KNAPPERIGE FRIETEN MET MAYONAISE 5
  • OUDERWETSE KRIELTJES 6

    met bieslook & lookmayonaise

  • GROENE SALADE 6

    met waterkers & vinaigrette

  • GEBAKKEN CHAMPIGNONS 7
  • SEIZOENSGROENTEN 7
  • GEBAKKEN EENDENLEVER 10

SAUZEN

  • Onze huisgemaakte sauzen zijn de ideale begeleiders bij onze vleesgerechten:

  • TRUFFELJUS 6
  • RODE WIJN JUS 6
  • ZWARTE KNOFLOOKJUS 6

    intens, licht zoet en vol umami

  • PEPERSAUS 6
  • CHAMPIGNONSAUS 6

    rijk en vol, met echte truffelaroma

  • ROZEMARIJN JUS 6

DESSERT MENU

  • CRÈME BRULEE 10

    Met vanille-ijs

  • CHOCOLADEMOUSSE 8

    Met chocolade schaafsel

  • DAME BLANCHE 11

    Met chocoladesaus, slagroom en kletskop

  • MOULLEUX 10

    Chocolade lava cake met karamel ijs

  • TARTE TATIN 12

    Huisgemaakt omgekeerd appeltaartje met vanille-ijs

  • GEGRILDE PERZIK 11

    Met vijg, honing, pecannoot en yoghurtijs

KAASPLATEAU

  • Met kazen van Het Kaaswinkeltje uit Maassluis

  • 3 Kazen 13
  • 5 Kazen 17