Lunchkaart
To Start
HANDGEDRAAIDE BITTERBAL | 4
HANDGEDRAAIDE BITTERBAL | 4
DESEMBROOD | 8,5
DESEMBROOD | 8,5
Filet americain | beurre noisette
Lunch
WAGYU VITELLO TONATO | 17
WAGYU VITELLO TONATO | 17
Rosbief | Kappertjes | Tonijnmayonaise
Optioneel op zuurdesem sandwich + 2,50
CARPACCIO | 16
Basilicum | Parmenzaan | Notensla |
“Worlds Best Olive Oil”
Optioneel op zuurdesem sandwich + 2,50
STEAK SANDWICH DELUXE | 28,5
STEAK SANDWICH DELUXE | 28,5
175 gram steak | avocado | Chimichurrie
Home Made mayonaise
STEAK TARTARE | 21
STEAK TARTARE | 21
Kogelbiefstuk van Wagyu | Klassiek a la minute bereid
Steak van de chef
STEAK a 175 GRAM | 34,5
STEAK a 175 GRAM | 34,5
Pangebakken | Beurre Parisien| Salade Verde | Handgesneden frieten
Afwisselende steak zoals Picanha, Entrecôte of Rib-eye
BAVETTE’S 3-GANGEN MENU | 34,5
BAVETTE’S 3-GANGEN MENU | 34,5
Laat u verrassen door de chef
Salades
THAI BEEF SALADE | 29
Wagyu beef | Mango | Avocado | Koriander | Munt | Pinda
BURRATA | 18
Westlandse tomaten | Noten
GAMBA SALADE | 23
GAMBA SALADE | 23
Kingsize gamba’s | Salade Verde | Vinaigrette
Dinerkaart
TO START THE EVENING
desem brood | 8,5
Filet American | Beurre noisette
handgedraaide bitterbal | 4
STARTERS PLATEAU
To share vanaf 2 personen | 23 p.p.
voorgerechten
CARPACCIO BAVETTE | 16
Kogelbiefstuk Hereford | kruidenolie | Parmazan | gefrituurde basilicum
Supplement: eendenlever krullen | 7
Vitello | 17
Wagyu rosbief | tonijnmayonaise | kappertjes
Steak tartare | 21
Kogelbiefstuk van Wagyu | Klassiek a la minute bereid
Tataki | 23
Wagyu Ribsteak | Ponzu | bosui | knoflookchips | sesam
zomer bieten salade | 17
Gegrilde bieten | yogurt | gepocheerd ei | savooie kool
sriracha | knoflookchips
Cocktail | 18
Hollandse garnalen | Whiskeysaus | little gem
Eendenlever | 20
Witlof | witte port | gekonfijte appel
Hereford steaks
Geserveerd met seizoensgroente, Bavette’s aardappel chips
Ribeye steak | 39
250 gram
Entrecote steak | 38
200 gram
Ossenhaas | 42
200 gram
Bavette steak | 34
150 gram
Kogelbiefstuk | 29
180 gram
Cote de boeuf | 95
Voor 2/3 personen
Wagyu steaks
Geserveerd met seizoensgroente, Bavette’s aardappel chips
Rib Eye steak | 83
250gram
Entrecote steak | 79
200 gram
Ossenhaas steak | 84
150 gram
Staartstuk | 55
250gram
Fish
Tong a la meuniere | 39
Zeetong | boerengroente
Supplementen
Chefs sauzen | 4
Zwarte knoflook | rode wijn | peper | chimichurrie
The Wagyu Experience voor 2 a 3 personen | 175
EEN PROEVERIJ VAN WERELDKLASSE. GENIET SAMEN VAN DEZE HEERLIJKE LUXE WAGYU EXPERIENCE.
ENTRECOTE STEAK 200 GR
SUKADE OF BAVETTE STEAK 150GR
RIB-EYE STEAK 250 GR
HUISGEMAAKTE SAUZEN
HANDGESNEDEN FRIETEN
SEIZOENGROENTE & MAYONAISE
Tasting Hereford/ Wagyu | 45 Euro per persoon
EEN PROEVERIJ VAN HET BESTE WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN. GENIET SAMEN VAN DEZE HEERLIJKE EXPERIENCE!
2 STUKKEN HEREFORD VAN 150 GR
1 STUK WAGYU VAN 150 GR
HUISGEMAAKTE SAUZEN
HANDGESNEDEN FRIETEN
SEIZOENGROENTE & MAYONAISE
Desserts | 11
SMOKEY SEIZOENFRUIT
Vanilla ijs | crumble
CREME BRULLEE
DULCE DE LECHE IJS
Noten cornflax | gezouten karamel
CHOCOLADE MOULLEUX
Chocolade mousse | chocolade ijs
KAASPLATEAU
Fruitcompote | roggeknar