Lunchkaart

To Start

HANDGEDRAAIDE BITTERBAL | 4

DESEMBROOD | 8,5

Filet americain | beurre noisette

Lunch

WAGYU VITELLO TONATO | 17

Rosbief | Kappertjes | Tonijnmayonaise
Optioneel op zuurdesem sandwich + 2,50

CARPACCIO | 16

Basilicum | Parmenzaan | Notensla |
“Worlds Best Olive Oil”
Optioneel op zuurdesem sandwich + 2,50

STEAK SANDWICH DELUXE | 28,5

175 gram steak | avocado | Chimichurrie
Home Made mayonaise

STEAK TARTARE | 21

Kogelbiefstuk van Wagyu | Klassiek a la minute bereid

Steak van de chef

STEAK a 175 GRAM | 34,5

Pangebakken | Beurre Parisien| Salade Verde | Handgesneden frieten
Afwisselende steak zoals Picanha, Entrecôte of Rib-eye

BAVETTE’S 3-GANGEN MENU | 34,5

Laat u verrassen door de chef

Salades

THAI BEEF SALADE | 29

Wagyu beef | Mango | Avocado | Koriander | Munt | Pinda

BURRATA | 18

Westlandse tomaten | Noten

GAMBA SALADE | 23

Kingsize gamba’s | Salade Verde | Vinaigrette

Lunch Reserveren

Dinerkaart

TO START THE EVENING

desem brood | 8,5

Filet American | Beurre noisette

handgedraaide bitterbal | 4

STARTERS PLATEAU

To share vanaf 2 personen | 23 p.p.

voorgerechten

CARPACCIO BAVETTE | 16

Kogelbiefstuk Hereford | kruidenolie | Parmazan | gefrituurde basilicum
Supplement: eendenlever krullen | 7

Vitello | 17

Wagyu rosbief | tonijnmayonaise | kappertjes

Steak tartare | 21

Kogelbiefstuk van Wagyu | Klassiek a la minute bereid

Tataki | 23

Wagyu Ribsteak | Ponzu | bosui | knoflookchips | sesam

zomer bieten salade | 17

Gegrilde bieten | yogurt | gepocheerd ei | savooie kool
sriracha | knoflookchips

Cocktail | 18

Hollandse garnalen | Whiskeysaus | little gem

Eendenlever | 20

Witlof | witte port | gekonfijte appel

Hereford steaks

Geserveerd met seizoensgroente, Bavette’s aardappel chips

Ribeye steak | 39

250 gram

Entrecote steak | 38

200 gram

Ossenhaas | 42

200 gram

Bavette steak | 34

150 gram

Kogelbiefstuk | 29

180 gram

Cote de boeuf | 95

Voor 2/3 personen

Wagyu steaks

Geserveerd met seizoensgroente, Bavette’s aardappel chips

Rib Eye steak | 83

250gram

Entrecote steak | 79

200 gram

Ossenhaas steak | 84

150 gram

Staartstuk | 55

250gram

Fish

Tong a la meuniere | 39

Zeetong | boerengroente

Supplementen

Chefs sauzen | 4

Zwarte knoflook | rode wijn | peper | chimichurrie

The Wagyu Experience voor 2 a 3 personen | 175

EEN PROEVERIJ VAN WERELDKLASSE. GENIET SAMEN VAN DEZE HEERLIJKE LUXE WAGYU EXPERIENCE.

ENTRECOTE STEAK 200 GR

SUKADE OF BAVETTE STEAK 150GR

RIB-EYE STEAK 250 GR

HUISGEMAAKTE SAUZEN

HANDGESNEDEN FRIETEN

SEIZOENGROENTE & MAYONAISE

Tasting Hereford/ Wagyu | 45 Euro per persoon

EEN PROEVERIJ VAN HET BESTE WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN. GENIET SAMEN VAN DEZE HEERLIJKE EXPERIENCE!

2 STUKKEN HEREFORD VAN 150 GR

1 STUK WAGYU VAN 150 GR

HUISGEMAAKTE SAUZEN

HANDGESNEDEN FRIETEN

SEIZOENGROENTE & MAYONAISE

Desserts | 11

SMOKEY SEIZOENFRUIT

Vanilla ijs | crumble

CREME BRULLEE

DULCE DE LECHE IJS

Noten cornflax | gezouten karamel

CHOCOLADE MOULLEUX

Chocolade mousse | chocolade ijs

KAASPLATEAU

Fruitcompote | roggeknar

DIner Reserveren