Ontdek onze nieuwe menukaart vol culinaire verrassingen en verfijnde smaken.
We hebben een menu samengesteld met de beste lokale ingrediënten, klassieke gerechten met een moderne twist, en innovatieve creaties.
Beste gast,
Zoals u van ons gewend bent, serveren wij al jaren met trots het exclusieve Wagyu-vlees. Helaas moeten wij u melden dat wij dit de komende tijd niet kunnen aanbieden. De Wagyu-runderen die momenteel in onze weide staan, hebben nog niet de juiste leeftijd om op verantwoorde wijze bereid te worden.
Daarom hebben wij besloten om onze menukaart tijdelijk aan te passen. Naast Wagyu serveren wij altijd al het vlees van onze eigen Bavette-runderen. Deze dieren hebben een goed en waardig leven gehad, iets wat u ongetwijfeld zult terug proeven in de smaak, structuur en kwaliteit van het vlees.
Wij combineren dit met onze huisgemaakte sauzen, perfect bereide groenten en een keuze uit knapperige frieten of goudgele krieltjes.
We kijken ernaar uit om u te verrassen met deze heerlijke gerechten en danken u voor uw begrip en vertrouwen.
Hartelijke groet,
Team Bavette
Gegrilde kip, avocado, tomaat, little gem, spekjes en Parmezaan
Dungesneden kogelbiefstuk, truffelmayonaise, pijnboompitten, little gem en Parmezaan
Rosbief, tonijnmayonaise, sla, zwarte olijven, pijnboompitten
Gegrilde kogelbiefstuk, mesclun, krokante ui, cheddarkaas, rode peper
Desembrood met 2 handgedraaide rundvleescroquetten en grove mosterd
Met rosbief en gruyere
Met burrata, gemarineerde avocado, mesclun,
gesauteerde rode ui
Supplement: rosbief – 8
Gemarineerde kogelbiefstuk, mango, avocado, koriander, munt, sesamzaad en pinda
Met knoflookkip, little gem, croutons, spekjes, tomaat en parmezaan
100% black Angus rundvlees, truffelmayonaise, rode ui, little gem, tomaat, cheddarkaas met friet en mayonaise
Een vrolijke en complete maaltijd voor onze
jongste gasten, alles overzichtelijk en apart
gepresenteerd in een bento box.
Keuze uit:
krokante kip | mini hamburger | Gebakken witvis
Geserveerd met knapperige frietjes, appelmoes,
seizoensgroenten en rauwkost
Inclusief leuke verrassing aan tafel
Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef. Geniet van een zorgvuldig samengesteld menu met seizoensgebonden ingrediënten, pure smaken en verrassende combinaties. Een culinair avontuur in drie gangen.
Met appel, feta, walnoot, balsamico yoghurt
Dungesneden kogelbiefstuk, truffelmayonaise, rucola, appelkapper, pijnboompitten en Parmezaan
Rosbief, tonijnmayonaise, zwarte olijven, pijnboompitten, radijs
Fijngesneden runderbiefstuk, Pastinaak chips, mosterdcreme, cornichons
Met burrata, pecannoot, krokante rode ui, balsamico
Supplement: gerookte rib eye + 9
Fijngesneden gegaarde black tiger, kerriemayonaise, avocado, mango
Een heerlijk plateau om te delen, met een selectie van voorgerechten bereid met ons eigen Bavette rund.
Black Angus ribsteak met dashi, ponzu, sesamzaad, rode peper, bosui en krokante knoflook
Witlof, sjalot, gepofte knoflook crème
Dungesneden kogelbiefstuk, paddenstoelen, bosui, teriyaki, radijs, krokante knoflook
Gestoofde prei, kappertjes, ibirico ham
Steak met eendenlever rode wijn jus en seizoen groenten
Met rode kool, aardappelgratin, rozemarijn jus
Stoofschotel met malse kip in rode wijn
Met gekarameliseerde ui
Dagverse tong (ca. 500 gram), gebakken in boter met citroen en peterselie, precies zoals het hoort. Vers geleverd, zolang de voorraad strekt.
Wij fokken in de grenzende polder met trots het black angus. dit runderras is gemarmerd, mals en vol van smaak. Het is vlees zoals vlees bedoeld is. Alle steaks worden geserveerd met groente van het seizoen en handgesneden frieten.
(niet altijd op voorraad)
Worden geserveerd met seizoensgroenten en verse frieten.
- VANAF 2 PERSONEN – OM SAMEN VAN TE GENIETEN -
Een feest voor liefhebbers van goed vlees:
Een proeverij van 3 stukken black Angus vlees
met een gewicht van ± 600 gr
Geserveerd met seizoen groenten, handgesneden friet
met mayonaise en een bijpassende saus
CÔTE DE BOEUF – VANAF 2 PERSONEN
Een klassieker om samen van te genieten: perfect gegaarde
Côte de Boeuf van onze eigen runderen.
Geserveerd met goudgele krieltjes, seizoen groenten,
frisse groene salade met vinaigrette en
huisgemaakte mayonaise.
Rijk van smaak, royaal van portie –
om samen écht van te genieten.
Perfect als aanvulling bij elke lunch, hoofdgerecht of om samen te delen
met bieslook & lookmayonaise
met waterkers & vinaigrette
Onze huisgemaakte sauzen zijn de ideale begeleiders bij onze vleesgerechten:
intens, licht zoet en vol umami
rijk en vol, met echte truffelaroma
Met vanille-ijs
Met chocolade schaafsel
Met chocoladesaus, slagroom en kletskop
Chocolade lava cake met karamel ijs
Huisgemaakt omgekeerd appeltaartje met vanille-ijs
Met vijg, honing, pecannoot en yoghurtijs
Met kazen van Het Kaaswinkeltje uit Maassluis