Lazy Sunday's
High Wine
Let's have Dinner
Let's have Lunch
Borrel

ONS MENU

Ontdek onze nieuwe menukaart vol culinaire verrassingen en verfijnde smaken.
We hebben een menu samengesteld met de beste lokale ingrediënten, klassieke gerechten met een moderne twist, en innovatieve creaties.

TASTING EXPERIENCE​

Een proeverij van het lekkerste eigen gefokte Black Angus en Wagyu, geniet samen van deze heerlijke experience.
HEREFORD EN WAGYU
2 STEAKS 150 gr van het Hereford rund
1 STEAK 150 gr van het Wagyu rund
Geserveerd met jus van zwarte knoflook jus, handgesneden frieten, gegrilde groente en mayonaise
45 p.p.

WAGYU EXPERIENCE​

Beleef het heerlijke en bijzondere eigen gefokte
Wagyu rund, geniet samen van deze sensatie
WAGYU ENTRECOTE 200 gr
WAGYU RIB EYE 250 gr
WAGYU STEAK 150 gr
Geserveerd met jus van zwarte knoflook jus, handgesneden frieten, gegrilde groente en mayonaise
175 voor
2/3 personen

LUNCH

  • CHICKEN B.L.T. 16

    met kip avocado, tomaat, little gem en spekjes

  • CARPACCIO SANDWICH 16

    met vadouvan mayonaise, little gem & Parmezaan

  • ROSBIEF SANDWICH 15

    met rosbief, truffelmayonaise en olijven

  • STEAK SANDWICH 17

    met kogelbiefstuk, uitje, chilli en cheddar kaas

  • BROOD MET CROQUETTEN 16

    handgedraaide croquetten en grove mosterdmayonaise

  • CROQUE-MONSIEUR 13

    met rosbief en gruyere kaas

  • TOAST AVOCADO 15

    met een gepocheerd ei en Parmezaan

  • SALADE MET GEITENKA AS 18

    rode biet, walnoten, pecannoten en Px azijn

  • SALADE VAN KNOFLOOK KIP 21

    paddenstoelen, spekjes en verse truffel

  • BAVETTE ROYALE 21

    100% een black Angus Burger met truffelmayonaise, rode ui, cheddar kaas en handgesneden frieten

TO START

  • DESEMBROOD 6

    met gezouten boter

  • handdgedraaide bitterbal 4

    met grove mosterd mayonaise

  • OESTERS KLASSIEK  3,5

    met sjalotten vinaigrette

  • CREVETTES 12,5

    koud geserveerd met vadouvan mayonaisse

  • STARTERS PLATEAU - TO SHARE 21 p.p.

    Geniet van een heerleijke samenstelling van voorgerechten

KOUDE ENTREE

  • CARPACCIO  15

    van rund met basilicumolie, Parmezaan en notensla

  • ROSBIEF 16

    met een velouté van sjalot, prei en kaantjes

  • TARTARE DE BOEUF KLASSIEK 17

    kwartel ei en een getoast desembrood

  • MILLE FEUILLE 22

    van Hollandse paling, aardappel en brioche

  • TARTARE VAN TONIJN 17

    met avocado, mango en chips van nori

  • TERRINE VAN EENDENLEVER 17

    met chutney van rode ui

  • CARPACCIO VAN RODE BIET 16

    met geitenkaas, granola en rode appel

WARME ENTREE

  • SISSLING TATAKI 18

    Black Angus met krokante knoflook, ponzu en bosui

  • MOSSELEN A ESCARGOT 17

    met kruidenboter gegratineerd

  • COQUILLES  21

    met bloemkool crème, beurre noisette en hazelnoot

  • KNOLSELDERIJ TRUFFELSOEP 11

    met paddestoelen en een krokant van Parmezaan

  • RAVIOLI VAN STOOFVLEES 16

    met salieboter roomsaus en verse truffel

PLATS

  • KLASSIEKE BOEUF BOURGUIGNON 27

    met aardappel en wortel

  • EENDENBORST 28

    met rode wijnsaus, mousseline van pastinaak en rode kool

  • TARBOT 36

    met botersaus, peterselie en amandelen

  • RISOTTO  24

    met paddenstoelen, sjalot en verse truffel

  • PLAT DU JOUR DAGPRIJS

    Wij vertellen u graag wat er op het menu staat

STEAKS

  • BAVETTE STEAK 150 GR 26
  • RIB EYE STEAK 250 GR 35
  • ENTRECOTE STEAK 200 GR 33
  • OSSENHAAS STEAK 150 GR 38

    (niet altijd op voorraad)

  • KOGELBIEFSTUK 180 GR 24
  • Worden geserveerd met seizoensgroenten en verse frieten.

  • 3 GANGEN CHEF’S MENU 45 p.p.

    Laat u verrassen door onze chef en geniet van een selectie heerlijke gerechten

  • SPECIAL 84 voor 2 p.

    Cote d’boeuf met roseval aardappelen, groenten van het seizoen, met een saus van truffel

sides

  • HANDGESNEDEN FRIETEN V.A 5.5

    met mayonaise

  • ROSEVAL AARDAPPELEN 6
  • GEBAKKEN CHAMPIGNONS 6
  • SEIZOENSGROENTEN 6
  • ZWARTE KNOFLOOKJUS 5
  • PEPERSAUS 5
  • RODE WIJN JUS 5
  • TRUFFEL JUS 6