Streetfood “from the World” Sharing Style

Door Maaike Sonneveld

Restaurant Bavette serveert vlees van haar eigen boerderij. Het restaurant bevind zich op een unieke locatie midden in het groen tussen Rotterdam en Den Haag. Achter restaurant Bavette liggen 51 hectare grond waar de runderen grazen. Boer Paul verzorgt de dieren optimaal wat het vlees zeker ten goede komt. Wij werken met twee rassen het Hereford ras en het exclusieve Wagyu ras.

In 2013 is Bavette gestart als een luxe steakhouse met haar eigen Meat Market. In 2021 breekt Bavette met de klassieke gerechten en lanceert na de lang durige lockdown haar nieuwe concept, in een moderne luxe omgeving met een complete ervaring. Dit kan zijn voor een heerlijk avond tafelen maar ook voor een borrel, een hapje of een heerlijk glas wijn.

Onze keuken
Sinds 2013 staat Donald Samba in de keuken. Samen met Maaike Sonneveld hebben we een menukaart ontwikkeld met geweldige, smaakvolle smaken maar toch simpele gerechten. We hebben gekozen voor streetfood gerechten van over de gehele wereld. Die je samen met jouw tafelgenoten kunt delen. Natuurlijk is het hoofdingrediënt ons eigen vlees. Maar vis & vegetarisch ontbreken niet.

De heerlijke steaks zijn natuurlijk niet verdwenen. Met alle liefde bereiden wij een Meat Market to share….

We verwelkomen u graag in Restaurant Bavette

 

Giftcards by Bavette

De Bavette Giftcards is het ideale cadeau voor ieder moment. Of het nou voor een man of vrouw is. Uw buurmeisje of grootvader. Een zakelijk of persoonlijk cadeau. De ontvanger kan met deze cadeau kaart krijgt een leuke avond uit in restaurant Bavette of een leuk shop tegoed in onze winkel, de Farmshop.
Een stukje kwaliteit in ons het restaurant of in onze winkel, een plezierige avond is geboden aan familie en/of vrienden.
Bestel dus nu de giftcard van Bavette.

Deze cadeau kaart heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en is te besteden in ons restaurant én online op www.bavettefarmshop.nl

What a gift to give a gift!

EEN VERRASSING DIE ALTIJD IN DE SMAAK VALT

Voor een verjaardag, feestdag of zomaar: met de Bavette Giftcard maak je iedereen blij.

HOE HET WERKT:

  • Bepaal zelf de waarde op van de giftcard. Verkrijgbaar vanaf 25,- in de shop.
  • De giftcard is ten grote van een bankpas in design en in een leuke give a way box.
  • Bij een waarde van meer dan 50,- kun je kiezen voor een persoonlijke boodschap. Heeft u hierover vragen neem dan contact met ons op.
  • De Bavette Giftcard is te verzilveren in restaurant Bavette en in de Farmshop, ook online.
  • De Bavette giftcard is verkrijgbaar van elke gewenste waarde. Online kun je giftcards bestellen van 25,- / 50,- of 100,-.
  • De giftcard zal in één keer moeten worden ingediend waarbij geen geld wordt teruggegeven.
  • De Bavette giftcard zal moeten worden ingeleverd in het restaurant, in de winkel of bij u aan de deur.
  • Wij accepteren geen foto’s en/of kopieën.
  • De giftcard is twee jaar geldig na geregistreerde/uitgifte datum

Kortingcodes

Korting codes welke worden gegeven op acties, (Christmas) boxen etc. zijn een jaar geldig.
De gegeven code kunt u verzilveren bij ons in de online farmshop.

De korting code kunt u gebruiken bij het afrekenen van uw mandje.

Heeft u nog vragen hierover zijn wij bereikbaar van dinsdag t/m zondag op 06-21.83.37.99

 

Boutique restaurant Bavette

Boutique restaurant Bavette is ons restaurant in Maasland. U kunt 5 dagen per week bij ons terecht voor een heerlijk diner. Ook bieden wij een gevarieerd aanbod voor groepen. Zowel privé als zakelijk.

Bavette
Farmshop

Bavette Farmshop is onze winkel waar wij onder andere een groot aanbod aan vlees, wijnen en delicatessen aanbieden. Onze fysieke winkel kunt u in Maasland bezoeken of bestel ons assortiment online.

Bavette
Burgers & Ballen

Burgers en Ballen is onze locatie in de Foodhallen in Rotterdam. Hier bieden wij een groot assortiment aan burgers en natuurlijk mogen hierbij onze Wagyu bitterballen niet ontbreken. U vindt ons op de Kop van Zuid.

Wat anderen over ons schrijven….

DE BUIK VAN ROTTERDAM

De koeien van Bavette grazen in de polder bij het restaurant

Bavette noemt zich ‘boutique-restaurant’. Het boutique-element komt meteen bij het binnentreden in zicht. In een slagersvitrine liggen mooie stukken rundvlees, afkomstig van de koeien die in de aan Maasland grenzende polder grazen.

HOF VAN DELFLAND

Boutique Restaurant Bavette

De naam zegt het al; Bavette is een vleesrestaurant en serveert vlees zoals het bedoeld is. Terwijl de Wagyu en Hereford runderen heerlijk staan te grazen in de nabijgelegen Maaslandse weides….

NRC NIEUWS

(Veel) vlees van eigen landerij in verbouwde boerenschuur

“Mijn rossini bestaat uit een mooi gebakken, in vingerdikke plakken gesneden steak, rood vanbinnen. De eendenlever is zacht en romig, zo lekker dat ik me haast schuldig voel.”