restaurant bavette

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. Voor een ultieme vleesbeleving op een unieke locatie is Restaurant Bavette de aangewezen plek. Genieten van echt heerlijk vlees afkomstig van eigen landerijen. De Wagyu en Hereford runderen grazen op 70ha onbespoten weide achter het restaurant. Bij Bavette wordt duurzaam geboerd met oog voor flora en fauna. De meest geweldige gerechten worden hier geserveerd, van traditioneel tot en met een hedendaagse tint. Bekijk snel het menu en reserveer online. Tot snel.

Boutique restaurant Bavette

Boutique restaurant Bavette is ons restaurant in Maasland. U kunt 5 dagen per week bij ons terecht voor een heerlijk diner. Ook bieden wij een gevarieerd aanbod voor groepen. Zowel privé als zakelijk.

Bavette
Farmshop

Bavette Farmshop is onze winkel waar wij onder andere een groot aanbod aan vlees, wijnen en delicatessen aanbieden. Onze fysieke winkel kunt u in Maasland bezoeken of bestel ons assortiment online.

Bavette
Burgers & Ballen

Burgers en Ballen is onze locatie in de Foodhallen in Rotterdam. Hier bieden wij een groot assortiment aan burgers en natuurlijk mogen hierbij onze Wagyu bitterballen niet ontbreken. U vindt ons op de Kop van Zuid.

Wat anderen over ons schrijven….

DE BUIK VAN ROTTERDAM

De koeien van Bavette grazen in de polder bij het restaurant

Bavette noemt zich ‘boutique-restaurant’. Het boutique-element komt meteen bij het binnentreden in zicht. In een slagersvitrine liggen mooie stukken rundvlees, afkomstig van de koeien die in de aan Maasland grenzende polder grazen.

HOF VAN DELFLAND

Boutique Restaurant Bavette

De naam zegt het al; Bavette is een vleesrestaurant en serveert vlees zoals het bedoeld is. Terwijl de Wagyu en Hereford runderen heerlijk staan te grazen in de nabijgelegen Maaslandse weides….

NRC NIEUWS

(Veel) vlees van eigen landerij in verbouwde boerenschuur

“Mijn rossini bestaat uit een mooi gebakken, in vingerdikke plakken gesneden steak, rood vanbinnen. De eendenlever is zacht en romig, zo lekker dat ik me haast schuldig voel.”