Spoelkeuken

Voor Boutique Restaurant Bavette hebben wij een super leuke functie als restaurantmanager beschikbaar! In Maasland gevestigd in een gerenoveerde boerderij, bevindt zicht Boutique Restaurant Bavette. In dit unieke restaurant serveren we rundvlees van eigen boerderij. Welke direct aan het restaurant gelegen is. In Bavette serveren we vlees, zoals vlees bedoeld is. Naast het prachtige vlees hebben we een prachtige wijnkaart met mooie toppertjes! Verwacht in Bavette pure kwaliteit, gastvrije bediening in een informele ambiance.

"Voor Boutique Restaurant Bavette hebben wij een super leuke functie als restaurantmanager beschikbaar!"

Interesse?
Wil jij in een gemotiveerd team werken? Solliciteer dan nu want dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een gezellige, jonge en mooie werkomgeving.
  • Veel verantwoordelijk en vrijheid. Je bouwt aan je eigen team, stuurt ze aan en er is veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Een salaris passend bij de functie en ervaring .
    Je runt je eigen restaurant in een professionele omgeving.
  • Je werkt in een mooi bedrijf, met klasse en uitstraling!
  • Flexibele uren en werktijden: waarin je full time beschikbaar bent.

Wij vragen

  • Je bent verantwoordelijk voor de ultieme, ongedwongen beleving van gasten, waarbij zich zeker geen nummer mogen voelen.
  • Je runt je eigen restaurant en je hebt als doel om de bedrijfsvoering optimaal te organiseren. Dit in samenspraak met de directie.
  • Je bent zelfstandig, proactief en komt met ideeën.
  • Je zorgt ervoor dat er elke dag weer gezellige sfeer wordt neergezet, een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit binnen de (financiële) doelstellingen van het restaurant.
  • Je werkt consequent & professioneel, weet een helicopterview te behouden en bent je gericht op elk detail. Jij maakt het verschil!

Wij zoeken

  • Gastvrij, enthousiast & representatief.
  • Zelfstandig, communicatief sterk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Proactief en ondernemend.
    Minimaal 2 jaar ervaring in een assistent of vergelijkbare functie.
  • Een horeca opleiding/achtergrond is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.