Ontdek onze nieuwe menukaart vol culinaire verrassingen en verfijnde smaken.
We hebben een menu samengesteld met de beste lokale ingrediënten, klassieke gerechten met een moderne twist, en innovatieve creaties.
met kip avocado, tomaat, little gem en spekjes
met vadouvan mayonaise, little gem & Parmezaan
met rosbief, truffelmayonaise en olijven
met kogelbiefstuk, uitje, chilli en cheddar kaas
handgedraaide croquetten en grove mosterdmayonaise
met rosbief en gruyere kaas
met een gepocheerd ei en Parmezaan
rode biet, walnoten, pecannoten en Px azijn
paddenstoelen, spekjes en verse truffel
100% een black Angus Burger met truffelmayonaise, rode ui, cheddar kaas en handgesneden frieten
met gezouten boter
met grove mosterd mayonaise
met sjalotten vinaigrette
koud geserveerd met vadouvan mayonaisse
Geniet van een heerleijke samenstelling van voorgerechten
van rund met basilicumolie, Parmezaan en notensla
met een velouté van sjalot, prei en kaantjes
kwartel ei en een getoast desembrood
van Hollandse paling, aardappel en brioche
met avocado, mango en chips van nori
met chutney van rode ui
met geitenkaas, granola en rode appel
Black Angus met krokante knoflook, ponzu en bosui
met kruidenboter gegratineerd
met bloemkool crème, beurre noisette en hazelnoot
met paddestoelen en een krokant van Parmezaan
met salieboter roomsaus en verse truffel
met aardappel en wortel
met rode wijnsaus, mousseline van pastinaak en rode kool
met botersaus, peterselie en amandelen
met paddenstoelen, sjalot en verse truffel
Wij vertellen u graag wat er op het menu staat
(niet altijd op voorraad)
Worden geserveerd met seizoensgroenten en verse frieten.
Laat u verrassen door onze chef en geniet van een selectie heerlijke gerechten
Cote d’boeuf met roseval aardappelen, groenten van het seizoen, met een saus van truffel
met mayonaise
Wednesday to Sunday 12.00 till late
Eerste en Tweede Kerstdag is Bavette gesloten. Op 24 december kunnen de Kerstboxen opgehaald worden tijdens de Kerstborrel met live-muziek.