Werken bij restaurant Bavette - Bavette
Kortebuurt 15, 3155 EG Maasland Wo 18:00 Do 12:00 Vr 12:00 Za 12:00 Zo 17:00 010-5900114

Bedieningsmedewerker Fulltime

Openstaande vacature
Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. De Wagyu & Hereford runderen worden in onze eigen stallen optimaal verzorgd en dat zorgt voor de uitstekende kwaliteit van het vlees. In restaurant Bavette werken we met het concept van kop tot staart. Alles van het dier gebruiken wij in onze open keuken. Restaurant Bavette is 5 dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag. Wil jij in een gemotiveerd team werken waar je jouw passie voor vlees en koken kan delen met ons en de gasten van restaurant Bavette? Stuur je motivatie en je cv en wie weet drinken we deze week een kop koffie om nader kennis te maken.
Werkzaamheden
  • Je bedient de gasten van restaurant Bavette.
  • Je neemt bestellingen op en brengt dranken en eten naar de tafels.
  • Je ruimt de tafels af en dekt deze op.
  • Je adviseert de gast in zijn of haar keuze met betrekking tot onze meatmarket.
  • Je maakt contact met de gasten en checkt regelmatig of alles naar wens is.
Jouw profiel
  • Je bent een echt mensen-mens.
  • Je straalt enthousiasme én professionaliteit uit.
  • Je bent een echte teamplayer, helpt collega’s waar nodig en zij jou ook!
  • Je bent kwaliteitsgericht en levert een bijdrage aan de kwaliteit van ons restaurant
  • Je bent ontzettend gastvrij, denkt proactief met de gasten mee en levert nét dat beetje extra effort om het verblijf van de gast echt fantastisch te maken!
  • Je bent fulltime beschikbaar waarvan 1 op zaterdagavond.
  • Ervaring in de horeca is absoluut een pré.
Wij nodigen scholieren & studenten vanaf 16 jaar van harte uit om ook te solliciteren! In verband met wet- en regelgeving rondom rust en werktijden van jongeren en onze openingstijden kunnen wij sollicitanten <16 jaar niet in dienst nemen.
Wij bieden
  • Een jong en gemotiveerd team waarin het mogelijk is om door te groeien.
  • Een marktconform salaris.
Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar info@bavette.nl  

Sous-chef (Full-time)

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. De Wagyu & Hereford runderen worden in onze eigen stallen optimaal verzorgd en dat zorgt voor de uitstekende kwaliteit van het vlees. In restaurant Bavette werken we met het concept van kop tot staart. Alles van het dier gebruiken wij in onze open keuken. Restaurant Bavette is 5 dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag. Wil jij in een gemotiveerd team werken waar je jouw passie voor vlees en koken kan delen met ons en de gasten van restaurant Bavette? Stuur je motivatie en je cv en wie weet drinken we deze week een kop koffie om nader kennis te maken.  
De werkzaamheden
  • Je bent de rechterhand van onze chef
  • Wassen, snijden, (voor)koken van dagverse producten
  • Bereiden van gerechten volgens recepturen of aanwijzingen van de Chef-kok
  • Het inbrengen van ideeën en vernieuwde recepturen
  • Uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, kleur, smaak etc.)
  • Presenteren van de gerechten
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur
  • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van de geleverde bestellingen
Jouw profiel
  • Je hebt keukenervaring
  • Je bent full-time beschikbaar waarvan 1 op zaterdagavond.
  • Je hebt een passie voor vlees en met name rundvlees
  • Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer.
  • Je bent bereid om keihard te werken en soms tijd te maken voor een geintje
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technieken en heb je de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Als je in bezit bent van HACCP; is dat een duidelijke pré!
Wij bieden
  • Een jong en gemotiveerd team waarin het mogelijk is om door te groeien.
  • Verse, eerlijke en pure producten om te werken
  • Een marktconform salaris.
  • Opleidingsmogelijkheden in overleg
Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar info@bavette.nl