Werken bij restaurant Bavette - Bavette
Kortebuurt 15, 3155 EG Maasland Wo 18:00 Do 12:00 Vr 12:00 Za 12:00 Zo 17:00 010-5900114

Sous-chef (Full-time)

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. De Wagyu & Hereford runderen worden in onze eigen stallen optimaal verzorgd en dat zorgt voor de uitstekende kwaliteit van het vlees. In restaurant Bavette werken we met het concept van kop tot staart. Alles van het dier gebruiken wij in onze open keuken. Restaurant Bavette is 5 dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag. Wil jij in een gemotiveerd team werken waar je jouw passie voor vlees en koken kan delen met ons en de gasten van restaurant Bavette? Stuur je motivatie en je cv en wie weet drinken we deze week een kop koffie om nader kennis te maken.  
De werkzaamheden
  • Je bent de rechterhand van onze chef
  • Wassen, snijden, (voor)koken van dagverse producten
  • Bereiden van gerechten volgens recepturen of aanwijzingen van de Chef-kok
  • Het inbrengen van ideeën en vernieuwde recepturen
  • Uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, kleur, smaak etc.)
  • Presenteren van de gerechten
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur
  • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van de geleverde bestellingen
Jouw profiel
  • Je hebt keukenervaring
  • Je bent full-time beschikbaar waarvan 1 op zaterdagavond.
  • Je hebt een passie voor vlees en met name rundvlees
  • Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer.
  • Je bent bereid om keihard te werken en soms tijd te maken voor een geintje
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technieken en heb je de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Als je in bezit bent van HACCP; is dat een duidelijke pré!
Wij bieden
  • Een jong en gemotiveerd team waarin het mogelijk is om door te groeien.
  • Verse, eerlijke en pure producten om te werken
  • Een marktconform salaris.
  • Opleidingsmogelijkheden in overleg
Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar info@bavette.nl  

Bedieningsmedewerker (20 tot 32 uur per week)

Openstaande vacature
Boutique Restaurant Bavette is momenteel helemaal "Hot and Happening". Er gebeurt zoveel dat we handjes tekort komen. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken.
Bavette is uniek, wij bieden onze gasten puur rundvlees van eigen boerderij. Eerlijk vlees waarvan we precies weten van welke ' koe' het komt!!! (gaaf he). Alle runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. Je zult daarom merken dat onze menukaart veelal bestaat uit (h) eerlijke rundvlees gerechten. Dit omdat we natuurlijk werken van " kop tot staart". We gebruiken dus ECHT alles van het dier.
Maar hier houdt het nog niet op. Recent hebben we ook een gave " Wijnbar" erbij gekregen. Meer dan 150 wijnen zijn hier per glas te bestellen. Dus heb jij veel wijnkennis of wil je deze een beetje opschroeven, solliciteer dan op deze vacature!!
What to do:
  • Het ontvangen van gasten en ze een fijne avond bezorgen
  • Een enthousiaste aanpak en " een niet lullen maar poetsen" mentaliteit
  • Het lullen mag wel maar dan graag met onze leuke en blije gasten
  • Je zorgt voor een strakke mic-en-place, want een goed begin is het halve werk.
  • Jij bent de BAAS in jouw wijk! Je houdt alles zo strak in de gaten dat niemand wat te kort komt.

Wat vragen wij van jou!
  • Gastevredenheid is jou ding
  • Je gaat al 18 jaartjes mee op deze Aardbol
  • Je hebt er zin in
  • Je bent een echte teamplayer, helpt collega’s waar nodig en zij jou ook!
  • Kennis in de horeca? Ja, graag! Maar nog belangrijker is de motivatie om alle kneepjes van dit prachtige vak te leren.
  • Je bent flexibel en houd wel van uurtjes maken. Zaterdagavond is de 'grote dag" dus hou daar rekening mee.
Wat krijg je ervoor terug!
Een goed salaris en pittige fooi (als je een echte BAAS bent)
  • Uurtjes zo rond de 20 uur per week (2 of 3 avonden)
  • Bergen ervaring, je zal Bavette nooit meer vergeten
  • Gezelligheid binnen een enthousiast team
  • Gratis Vleescursus
  • Respect

Al zin gekregen? Gaan met die banaan! Hoop morgen je sollicitatie in onze mailbox te zien. Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar info@bavette.nl  

BBQ MASTER FOODTRUCK BAVETTE

“Voor wie wilt werken met vlees zoals vlees bedoeld is” Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. De Wagyu & Hereford runderen worden in onze eigen stallen optimaal verzorgd en dat zorgt voor de uitstekende kwaliteit van het vlees. In restaurant Bavette werken we met het concept van kop tot staart. Alles van het dier gebruiken wij in onze open keuken. Naast een restaurant hebben wij ook een foodtruck waarmee wij ingehuurd worden op feesten op locatie. Dit kunnen grote evenementen of kleine BBQs bijv. bij mensen thuis zijn. De foodtruck bestaat uit 2 Green Eggs, waarop het smaakvolle vlees bereid wordt. Daarnaast heeft de foodtruck een frituur waarin wij onze eigen Wagyu bitterballen bereiden. Werkzaamheden:
  • Afbouwen en schoonmaak van de foodtruck en alle bijhorende gereedschappen; Opbouwen van de foodtruck;
  • Bereiden van gerechten volgens recept en planning op de Green Egg;
  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. gerechten, zoals wassen, snijden van ingrediënten, beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. en uitvoeren van de bereidingen;
  • Bewaken / controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.;
  • Doorgeef gereed maken van gerechten (opmaken van gerechten/garneren);
  • Controleren gerechten op voldoen aan presentatie-eisen (vóór het doorgeven);
  • Doorgeven van gerede gerechten.
  • Afvoeren van afval;
  • Verrichten van overige, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van leidinggevende;
  • Kennis van HACCP en basis kooktechnieken.
Jouw persoonlijke eigenschappen zijn:
  • Enthousiasme
  • Klantvriendelijkheid
  • Inzet tonen
  • Samenwerken
  • Flexibele instelling
  • Voert toegewezen taken snel uit
Wij bieden
  • Een jong en gemotiveerd team waarin het mogelijk is om door te groeien.
  • Een marktconform salaris.
Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar info@bavette.nl