Een kerst bedrijfsborrel, diner, feest of gift

Bavette biedt oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van uw origineelste kerst evenement. De locatie heeft twee ruimtes verdeeld beide met twee etages elke etage heeft zijn eigen bar en biedt plaats voor 150 personen. Tevens heeft Bavette een groot terras met mogelijkheden tot overkapping, een waanzinnige stal en voldoende parkeergelegenheid.

Mocht het dit jaar door Corona toch anders lopen. Niet getreurd… Bavette heeft een fantastisch Christmas box voor thuis samengesteld. Een heerlijk gevarieerd menu wat met behulp van een instructiefilm gemakkelijk thuis is af te maken. De smaken van Bavette kunt u gewoon thuis beleven.  Zelfs u als Ceo, Manager of Directeur kunt samen met onze Chef meekoken tijdens de instructiefilm. Hoe leuk is het… om uw medewerkers te bedanken, te motiveren en te waarderen.

Wij staan voor u klaar om de organisatie van uw kerst evenement uit handen te nemen. Zodat u zich kunt richten op uw gasten en kunt genieten van het lekkere eten en de gezelligheid van het evenement.

Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak met een hapje en een drankje om uw wensen door te spreken.

Kerstdiner bij Bavette

1e & 2e Kerstdag

Kerstarrangementen

Voor gezelschappen

Bavette voor thuis

Alle ingrediënten voor uw Kerstmenu

Kerst

Zowel zakelijk als privé gaat Bavette u weer geheel in de watten leggen. Wat dacht u van een heerlijk menu met uw familie in het restaurant, de niet meer weg te denken Christmas box, een heerlijk All-In zakendiner of borrel of het mooiste cadeau voor onder de boom. Kerst & Bavette is de perfecte combinatie.