Een kerst bedrijfsborrel, diner, feest of gift

Bavette biedt oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van uw origineelste kerst evenement. De locatie heeft twee ruimtes verdeeld beide met twee etages elke etage heeft zijn eigen bar en biedt plaats voor 150 personen. Tevens heeft Bavette een groot terras met mogelijkheden tot overkapping, een waanzinnige stal en voldoende parkeergelegenheid.

Mocht het dit jaar door Corona toch anders lopen. Niet getreurd… Bavette heeft een fantastisch Christmas box voor thuis samengesteld. Een heerlijk gevarieerd menu wat met behulp van een instructiefilm gemakkelijk thuis is af te maken. De smaken van Bavette kunt u gewoon thuis beleven.  Zelfs u als Ceo, Manager of Directeur kunt samen met onze Chef meekoken tijdens de instructiefilm. Hoe leuk is het… om uw medewerkers te bedanken, te motiveren en te waarderen.

Wij staan voor u klaar om de organisatie van uw kerst evenement uit handen te nemen. Zodat u zich kunt richten op uw gasten en kunt genieten van het lekkere eten en de gezelligheid van het evenement.

Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak met een hapje en een drankje om uw wensen door te spreken.

Kerstdiner
voor thuis

AANBOD BEKIJKEN

De Bavette Christmas Box, komt dit jaar terug! Na het succes van vorig jaar hebben we weer een heerlijke box samengesteld. Culinair, gastronomisch maar vooral heel lekker.

Kerstdiner
voor bedrijven

AANBOD BEKIJKEN

Een kerst bedrijfsborrel, diner, feest of gift? Bavette biedt oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van uw origineelste kerst evenement. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Bavette Kerstcadeau

GIFTCARD BEKIJKEN

Nog inspiratie nodig voor een cadeautje voor onder de boom. Denk eens aan een Bavette Giftcard.
Hoe leuk is het dat deze giftcard uit te geven is in het restaurant of voor in de Farmshop.