Te reserveren vanaf 8 personen
ALL- IN MENU :
Frans desembrood met gezouten boter
Entree :
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezan en notensla
✩
Salade van geitenkaas met bakkergranola en gebakken appel
Tussen:
Knolselderij truffelsoep
Hoofd :
Kogelbiefstuk met seizoengroente, zwarte knoflookjus en handgesneden frieten
✩
Kabeljauw met gewokte spinazie en saus van beurre blanc
✩
Ravioli van pompoen, walnotensaus en salie
Na:
Tarte tatin van appel met vanille ijs en crème d’Anglais
Dit menu is inclusief huiswijn, bier, fris en water.
(speciaal bieren en bubbels zitten niet in de assortiment)
Prijs 3 gangen all-in | 67.5
Prijs 4 gangen all-in | 75
Wednesday to Sunday 12.00 till late
Eerste en Tweede Kerstdag is Bavette gesloten. Op 24 december kunnen de Kerstboxen opgehaald worden tijdens de Kerstborrel met live-muziek.